Inskolning

Vid inskolningen har ansvarig pedagog ett inskolningssamtal med Er föräldrar där Ni får tid att presentera Ert barn och vi överlämnar information kring förskolan. Pedagogerna ansvarar för att det läggs en bra grund och skapar ett gott samarbete. Målet med inskolningen är att introducera barn och föräldrar i vår verksamhet.

Barn och föräldrar ska ges möjlighet att skapa relationer med pedagoger, barngrupp och miljö. Inskolningen pågår under 14 dagar och det kan även förekomma gruppinskolning där det inskolas fler än två barn samtidigt. Efter ca sex-åtta veckor har vi ett uppföljningssamtal tillsammans med  föräldrarna. Under inskolningstiden skriver också ansvarig pedagog en inskolningsdokumentation med bilder och text.

Måndag – Fredag: 06:15 – 18:30
Helgdagar: Stängt